fbpx
Pendaftaran TIKET PERCUMA Masterclass BURSA+GLOBAL

Pendaftaran TIKET PERCUMA Masterclass BURSA+GLOBAL

PROFESSIONAL ANALYST
Tarikh :  03 OGOS 2024 (SABTU)
Venue :  Online Zoom
Masa :    9.15 MALAM

Daftar Sekarang!
Sebelum Tiket Promo Habis

Bonus Khas! Untuk Peserta PLATINUM Sahaja.

Percuma Modul Video
Cara Bina Pendapatan
Kedua Dengan Saham
(bernilai RM1,149)

Rakaman Webinar
Saham GO.GLOBAL
Stallion Brothers
(bernilai RM2,449)

RM999
RM199 SAHAJA

Antara Result Kejayaan Pelajar Stallion Brothers

Feedback Yang Kami Terima Untuk Program DoitSaham

Siapa Stallion Brothers? Dan Bagaimana Stallion Brothers Boleh Bantu Anda?

Marzuki Fadalullah
(MSTA. CFTe)

Beliau merupakan seorang Remisier CGS-CIMB Securities dan mempunyai pengalaman selama 12 tahun dalam bidang pelaburan saham. Kepakaran beliau adalah Swing & Momentum Trading di Bursa Malaysia & Global dengan menggunakan teknik trading Teknikal Analisis. Tuan Marzuki juga berpengalaman membantu client membuat “Portfolio Restructuring” dan beliau merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe).

Luqman Nulhakim
(MSTA. CFTe)

Beliau merupakan Remisier yang berpengalaman dan Ahli Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia (PRIBUMI) yang mempunyai Dual License iaitu Equity dan Futures Market. Kepakaran beliau adalah Short Term trading (Intraday) & Momentum Tradingdi pasaran Bursa Malaysia dan Global dengan menggunakan teknik trading Teknikal Analisis. Tuan Luqman juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe).

Redza Sazali
(MSTA. CFTe)

Merupakan seorang pengurus dana berlesen dan memegang jawatan Portfolio Manager di Phillip Capital Management. Beliau mempunyai pengalaman selama 12 tahun dalam pasaran modal termasuk pelaburan ekuiti Malaysia & Global, Futures, Option & Komoditi. Kepakaran beliau adalah Portfolio Specialist, Strategy Buy On Dip(BOD), ^ 2 Way Market Trading. Tuan Redza juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe). serta telah menjadi antara speaker di IFTA Milan Italy 2017.

Untuk Sebarang Pertanyaan Atau Bantuan Pendaftaran, Sila Hubungi
+6012-6953532
+6010-3838768

Hak Cipta Terpelihara©Stallion Brothers 2023