fbpx

PENDAFTARAN & PEMBELIAN TIKET SILVER

Antara Result Kejayaan Pelajar Stallion Brothers

Feedback Yang Kami Terima Untuk Program DoitSaham

Siapa Stallion Brothers? Dan Bagaimana Stallion Brothers Boleh Bantu Anda?

Marzuki Fadalullah (MSTA. CFTe)

Beliau mempunyai pengalaman selama 11 tahun dalam bidang pelaburan saham. Kepakaran beliau adalah Swing & Momentum Trading di Bursa Malaysia & Global dengan menggunakan teknik trading Teknikal Analisis. Tuan Marzuki juga berpengalaman membantu client membuat “Portfolio Restructuring” dan beliau merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe).

Luqman Nulhakim (MSTA. CFTe)

Beliau merupakan Remisier yang mempunyai Dual License iaitu Equity dan Futures Market. Kepakaran beliau adalah Short Term trading (Intraday) di pasaran Bursa Malaysia dengan menggunakan teknik trading Teknikal Analisis. Tuan Luqman juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe).

Redza Sazali (MSTA. CFTe)

Merupakan seorang pengurus dana berlesen dan memegang jawatan Portfolio Manager di Phillip Capital Management. Beliau mempunyai pengalaman selama 11 tahun dalam pasaran modal termasuk pelaburan ekuiti Malaysia & Global, Futures, Option & Komoditi. Kepakaran beliau adalah Portfolio Specialist, Strategy Buy On Dip(BOD), 2 Way Market Trading & Momentum Trading. Tuan Redza juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe). serta telah menjadi antara speaker di IFTA Milan Italy 2017.

Antara Kejayaan Pelajar Yang Dicapai Oleh Anak Didik Stallion Brothers.

"Bekerja Tak Halang Puan Fieza Jana Pendapatan Kedua"

Beliau bermula dari zero dan sudah lama memendam minat untuk belajar tentang pelaburan saham. Meskipun sudah mempunyai kerja tetap, Puan Fieza nekad untuk belajar bersama Stallion untuk dapatkan ilmu menjana pendapatan kedua melalui pasaran saham. Alhamdulillah, beliau dah berjaya buat 2500usd dalam masa dua malam sahaja.

"Umur Bukan Penghalang Puan Zabedah Menjadi Trader"

Beliau pernah terlibat dengan dunia pasaran saham Bursa Malaysia beberapa dekad yang lalu. Kini Puan Zabedah terlibat semula dan mencari ilmu untuk menjadi trader kerana sistem trading pada hari ini berbeza dengan masa lalu. Alhamdulillah, beliau berjaya peroleh keuntungan sehingga 25,000usd melalui pasaran US.

"Tuan Johan Cipta Kerjaya Sendiri Di Pasaran Saham"

Beliau memilih untuk menjadikan Full Time Trader sebagai kerjayanya. Meskipun pada awalnya agak skeptikal dengan Stallion Brothers, akhirnya Tuan Johan buat keputusan untuk belajar bersama Stallion Brothers setelah mengkaji latarbelakang tenaga pengajar. Alhamdulillah, beliau berjaya grow simpanan dan ada gaji sendiri setiap bulan.

Kenapa Masih Bertangguh?
Daftar Sekarang!

Nak dapatkan Sesi Livetrade, Ebook dan Video Belajar Saham PERCUMA?
Pilih pakej seat di bawah!

Untuk Sebarang Pertanyaan Atau Bantuan Pendaftaran, Sila Hubungi
+6012-6953532
+6010-3838768

Hak Cipta Terpelihara©Stallion Brothers 2021